Velg en side

Det er mange foreldre som har lagt omfattende planer for permisjonstiden, og det er ikke minst mange fedre som har planlagt både oppussing og andre oppgraderinger i hjemmet. De aller fleste oppdager likevel raskt at det ikke er tid til alt for mange ekstraprosjekter – og permisjonstiden blir kanskje til og med en øyeåpner når det gjelder hvor mye tid profesjonelt renhold kan spare i hverdagen.

Profesjonelt renhold – både for bedrifter og privatpersoner

Alle større bedrifter benytter seg av profesjonelle partnere innenfor vask og renhold, og når det gjelder renhold Bergen kan ALLIANCE+ tilby et bredt utvalg tjenester til bedriftsmarkedet. Bedrifter har selvfølgelig helt spesielle behov til jevnlig renhold, men på noen områder kan tjenestene også sammenlignes med renhold i private hjem.

Det er deilig å være ferdig med husvasken, men det er vel de færreste som gleder seg til å bruke flere timer med støvsuger, kluter og bøtter. Ved å benytte profesjonell hjelp kan du nyte den gode følelsen av et nyvasket hjem – uten å måtte slite eller grue deg til å finne tid til å vaske huset.

Et komplisert regnestykke

Det kan være fristende å sette opp et regnstykke basert på timepris når det gjelder renhold, og da regne om til en timepris for din egen tid før skatt. Det kan gi et dramatisk inntrykk, men samtidig er det kanskje ikke helt rettvisende? Faktum er at mange av de som benytter seg av renholdstjenester i hjemmet vil få et ryddigere og renere hjem, fordi vasken faktisk gjennomføres jevnlig og systematisk.

Derfor bør du sannsynligvis også ta med alle timene du gruer deg til den ukentlige vasken, eller timene da du irriterer deg over støvet i hjørnene, når du beregner det som er en mer rettvisende timepris. Til syvende og sist vil du sannsynligvis spare både tid og penger med profesjonelt renhold.