Velg en side

Si dere enig i at vi er i dag på et slikt punkt i utviklingen av et virtuelt miljø og virtuell kommunikasjon at snart ikke lenger det vil være nødvendig å separere sterkt offline og online. Mer å si, har dating på Internett en rekke betydelige fordeler, som vi ønsker å understreke i denne artikkelen. Men vi vil ikke glemme ulemper og skjær heller. La oss nevne tre hovedkategorier av steder hvor man virkelig «risikerer» å møte din bedre halvdel:

  • Spesialisert matchmaking-tjenester – er det beste alternativet for de med vitende og vilje å finne en livspartner. Slike nettsider, for eksempel som https://www.cupidtrust.com/no, tillater man ikke å kaste bort tid forgjeves. Psykologer retter seg etter en hel rekke parametere og – så nøyaktig som mulig -tar hensyn til alle dine ønsker, forventninger, problemer og håp.
  • Sosiale nettverk er en veldig praktisk måte. Her føler man seg helt fri og ikke begrenset. Man er ikke dominert av bevisstheten at man blir målrettet kjent med noen med bestemte tanker og hensikter. Man er befriet. Den utvilsomt fordelen er at det er veldig enkelt å lete etter nye venner med felles interesser i sosiale nettverk.
  • Vanlige datingsider – alle her vet hvorfor de kom hit. Man trenger ikke å erklære dine intensjoner og forsøke å forstå samtalepartnerens forventninger. Men etter vår mening er det vanskeligere psykologisk. Man føler seg som om man deltar i en slags brud-show eller marked.
Et hyggelig møte

Et hyggelig møte

Vi vil begynne med ulemper og slutte med fordelene.

De tre viktigste «Mot» online dating

  1. Hvis du vurderer fremtidige relasjoner med all alvor, og din nye venn ser på det hele som på uskyldig underholdning, og kommunikasjonen har allerede gått langt nok – nederlaget kommer snart. Men i den virkelige verden er situasjonen akkurat den samme, ærlig talt.
  2. Vær forsiktig med de som har lidd et «kjærlighetsskibbrudd». Denne personen er kanskje på utkikk etter trøst. Eller ser frem til fremtiden med optimisme. Men det kan også være at han/hun er ute å ta hevn over motsatt kjønn for sin fiasko i sitt privatliv. En slik «hevner» kan forpeste livet for deg, og du vil erjkenne det for sent.
  3. Internett er fullt av historier om de mest forskjellige typer svindlere, både på datingsider og sosiale nettverk. Fra elskere av lett penger til ekte manikere. Men la oss være ærlig, skjer det ikke på samme måten i virkeligheten?

Tre viktigste «For» online dating

  1. På nettet føler man seg mye friere. Man kan gjerne snakke om ting som man ikke ville tørre å diskutere ansikt til ansikt. Diskutere hemmeligheter og ønsker, noen fantasier oppriktig. Være seg selv. Eller … leve et helt annet liv. Virtuelt liv. Å late som om du er noen annet, for å finne alt man mangler i den virkelige verden. Være en skaper av sitt eget portrett og sitt eget liv.
  2. Hvis noe gikk galt, ville det være mye lettere for mange å nekte videre kommunikasjon med en gang uten å snakke sammen ansikt til ansikt. I alle fall, ser vi alle på kjennskap på nettverket mye lettere. Som det er kommet, er det borte .. Det kommer til å bli noe nytt en vakker dag.. I det offline livet virker dette ikke alltid på den måten, ved å ha et tungt inntrykk av imaginær verdi og unikhet på det.
  3. Online dating er en ideell løsning for de som i virkeligheten ikke har tid til å gå til klubber og kafeer, teatre og kino. Har ingen tid inntil videre.
Ankomsten av Internett hjelper oss

Ankomsten av Internett hjelper oss

Ankomsten av Internett til hvert hus har multiplisert våre muligheter med to. Hvorfor ikke dra nytte av alle?