Velg en side

Når man er i permisjon kan det fort bli lite søvn for både mammaer og pappaer. Det kan bli lange netter og søvnen må tas her og der når det passer sånn.

Du bruker kanskje mye tid på å vaske klær, lage mat, rydde og ordne i huset mens babyen sover, men det er viktig å også ta seg tid til å slappe av og pleie seg selv litt midt oppe i det hele.

Derfor kan det være lurt å utnytte tiden best mulig mens babyen sover til å gjøre ting som får deg til å slappe av og lade batteriene. Her er mobilappene som får deg til å slappe av mens babyen sover, enten du slapper best av med meditasjon eller gaming.

Lett å sovne selv også…

1. Calm

Calm er en prisvinnende meditasjons- og avslapnings app for både iOS og Android. I 2017 vant den Apples pris App of the Year og har svært gode anmeldelser på både App Store og Google Play Store.

Med denne appen kan du lære teknikker for meditasjon, få hjelp til å sovne fortere og få bedre søvn, se på videoleksjoner for kroppsmeditasjon og tøying, samt høre på musikk som hjelper deg med fokusere, meditere og slappe av.

2. Bubble Shooter

Dette er et spill som har vært med en stund. Mange satt kanskje og spilte dette klassiske spillet på sin stasjonære PC for mange år siden, men det er nå også tilgjengelig som app for mobilen.

Spillet hjelper deg med å koble av med bobler i herlige farger, som alle skal smelles for å vinne. Bli hektet av dette spillet du også, hvor du trener hjernen med å sikte og skyte. Spillet er tilgjengelig for både Windows, iOS og Android.

3. Auralux: Constellations

Auralux: Constellation byr ikke bare på superflott, men minimalistisk grafikk, du får også trent hjernen på en svært avslappende måte. Hele spillet har en nokså rolig følelse, da bildene beveger seg sakte, mens du blir tatt med ut i verdensrommet hvor du må være strategisk for å vinne flere planeter.

Dette strategispillet er enkelt å lære, som også det populære spillet blackjack er. Det er fylt med romstøv og behagelige rytmer. Du får det både for Android og iOS.

4. Headspace: Guided Meditation

En meditasjonsapp laget av en tidligere munk, det blir ikke mer autentisk enn det! Med denne appen kan du lære deg teknikker for meditasjon og mindfulness, og få inn litt velvære og balanse i hverdagen på kun et par minutter.

Få en bedre nattesøvn og få fokus på ting som virkelig betyr noe for deg med Headspace. Appen er tilgjengelig for både iOS og Android.

5. Brain Dots

Med dette vanedannende spillet får du trimmet hjernen på en avslappende måte. Brain Dots går ut på at du skal få to baller til å møtes ved å tegne opp linjer. Her får du virkelig testet din logisk tenkende hjernehalvdel.

Last ned spillet i App Store, Google Play eller Microsoft Store, og bli hektet du også!

Du kan spille mens barnet sover