Velg en side

Det er mange som innleder permisjonstiden med høytflyvende planer. Det skal lages ny terrasse, kanskje skal du lære et nytt språk, og alt dette i tillegg til en mengde kvalitetstid sammen med det nye tilskuddet til familien. Når hverdagen treffer er det likevel ikke mange av disse planene som blir virkelighet, og det er mange som føler at døgnet har for få timer. Da anbefaler vi å heller ta en god pause med jevne mellomrom.

Storfilmene kommer på strømming først

Hele markedet for film er snudd på hodet i nyere tid. Strømmetjenester, som Netflix, HBO, Viaplay eller Blockbuster, var selvfølgelig allerede i sterk fremmarsj, men en periode med stengte kinoer har virkelig endret alt. I dag er det mange storfilmer som har premiere på en strømmetjenste, og det er ikke noen selvfølge at den kommer på tradisjonell kino i det hele tatt. Markedet for DVD og Blu-ray er i fritt fall, og når filmer lanseres der er mest en kuriositet.

Når du skal finne en god film er det derfor nettløsninger som gjelder, og strømmetjenesten Blockbuster er et godt alternativ. Heldigvis er det fortsatt mange filmer som faktisk leveres på en og samme tjeneste, samtidig som det også dukker opp en god del filmer som for eksempel bare er tilgjengelig på en utvalgt tjeneste.

Derfor bør du slappe helt av med en film

I dag er vi på nett 24/7, og det er alt for enkelt å bli sittende foran mobilskjermen. Det kan være utrolig befriende å legge fra seg mobilen, og bare koble helt ut med en god film. Ikke tenk så mye over å velge en film som har fått glimrende anmeldelser, noen ganger er det mer enn nok å faktisk bare få koble av med litt enkel underholdning. Det fortjener du, og da er det også enklere å yte 100 % resten av døgnet.

.