Velg en side

Som regel skal det ikke mer til enn en liten berøring, et blikk eller et lett kyss, for å tenne hverandre. Andre ganger er man rett og slett ikke i humør. Begge deler er ganske så normalt, uansett kjønn og alder. Men hva skal man gjøre om den nedsatte sexlysten blir borte lenge?

Har man ikke noe forhold til sexleketøy, så er dette like spennende som det er nytt. Har du virkelig lyst på han nå, så kan du teste ut en dildo med sugekopp. For nå har du forlatt han for et leketøy, mens du lar han se på.

Ta deg tid og pirr han

Bruk gjerne litt romantisk musikk i bakgrunnen for å sette stemningen. Beveg deg sakte ned mot den store svarte dildoen som du har plassert midt på gulvet. Der står den støtt mens du leker med tuppen av den.

Plasser han i en stol og kom krypende inn med et halsbånd. Ta den store dildoen i munnen og se hvilken reaksjon du får. Smør på litt glidemiddel, selv om du vet du ikke trenger det. Du vil bare se hans reaksjoner når du bunner den store massasjestaven du har plassert til full beskuelse.

Sugekoppen sørger for den frekke seansen

Dildoen er den naturtro penisavstøpningen du skal prøve deg på. Den er fra en kjent pornoskuespiller som dere bruker å se på. Et slikt åpent forhold har sine fordeler og ulemper. Men det ser ut som du har vekket noe i han. Du ser det i blikket hans. Han vil ha deg for seg selv og nyte hele deg.

Dette er kanskje den mest pirrende sexen dere har hatt siden dere ble partnere. Det hele eksploderte med den nye dildoen med sugekopp. Og den skal sikkert få seg en runde etterpå også.