Velg en side

Det er noen som elsker å handle julegaver i butikken, men for andre er det mest en oppgave som må krysses av på listen. Hvorfor ikke gjøre ting annerledes i år, og lage noen av julegavene selv? Du kommer langt med litt kreativitet og enkelt utstyr.

Hva med t-skjorter eller gensere med trykk?

Hvis du har over middels mange familiemedlemmer å lage gaver til, da er det kanskje på tide å investere i eget utstyr til trykk av t-skjorter og småting. I en verden der det blir alt mer vanlig med 3D-printere, er det også på sin plass å ta en titt på varmepresser til hobbybruk.

En slik presse veier noen kilo, men er fortsatt portabel og passer fint inn på et privat hobbyrom. De minste pressene har et trykkområde på 15 ganger 15 centimeter, noe som kan passe fint til trykk på både t-skjorter, luer og andre morsomme gaveartikler.

Fotokalendere er alltid populære

Det er mange som setter pris på en fysisk kalender i papir, selv i en digital verden. Det forutsetter selvfølgelig at du legger ned litt tid på å finne bilder, gjerne noen som passer med måneden, og dessuten også lager individuelle kalendere der mottakeren er med på en god del av bildene. Denne type kalendere er det nesten alltid smart å lage og bestille på nett. Noen tjenester kan også integreres med skylagring av bilder, noe som kan gjøre det enda enklere å finne de perfekte bildene.

Så pass på å være litt tidlig ute i år, la kreativiteten styr gaveproduksjonen og invester i utstyr som du også kan bruke når juletreet er pakket bort for sesongen. En varmepresse kan brukes til en mengde forskjellige formål. Hvis du undersøker mulighetene i detalj før du kjøper, er det lettere å vurdere om dette utstyret vil være et smart tilskudd til hobbyrommet ditt.