Velg en side


Å planlegge for mange prosjekter er kanskje den aller vanligste feilen mange pappaer gjør i forkant av permisjonen. Det er viktig å huske på at selv om den unge lovende sover mange timer i løpet av dagen, så er tempoet resten av tiden tilstrekkelig høyt for å holde for en hel dag.

Derfor er det sannsynligvis lurt å vente med de helt store oppussingsprosjektene i egen regi til etter permisjonen. Samtidig er det selvfølgelig ikke noe i veien for å kjøre noen mindre prosjekter i løpet av permisjonen, og det kan særlig gå fint hvis man får hjelp.

Oppussingsprosjekter med liten egeninnsats

Det finnes mange oppussingsprosjekter som forutsetter liten fysisk egeninnsats, som kan passe bra når man har godt om tid å utforske forskjellige løsninger. Hvorfor ikke legge trilleturene til for eksempel en forhandler av AUBO Kjøkken, Bad, Vaskerom og Garderobe?

I tillegg til å planlegge digitalt på nettsiden til AUBO Kjøkken, Bad, Vaskerom og Garderobe, så kan permisjonen passe ypperlig til akkurat litt kortere utflukter for planlegging og inspirasjon.

Hvis man i tillegg velger å få hjelp av håndverkere når det gjelder installasjon, da kan det passe godt inn i permisjonshverdagen. Pass selvfølgelig på at det ikke kolliderer med resten av tilværelsen som småbarnsforelder, en uke uten vaskemaskin kan for eksempel være krise, men samtidig kan permisjonen gjøre det litt enklere å være fleksibel når det gjelder håndverkere som møter opp til forskjellige tider.

Selv om man altså virkelig ikke skal stappe permisjonen full av prosjekter, så er det viktig å huske på at det for mange er barnehagetiden som begynner rett etter permisjonen. Hvis man ikke hadde mange oppgaver å sjonglere fra før, så får man det definitivt når man også skal ta høyde for en helt ny arena for barnet sitt. Så kanskje det ikke er så dumt å endelig få gjennomført den der planlagte oppussingen?

.