Velg en side

Utviklingen når det gjelder TV-møbler følger ulike trender og sykluser. Overgangen til flatskjermer åpnet for helt nye måter å plassere TV-en på, særlig da med tanke på veggmontering. Nå har faktisk mange skjermer blitt så store at plassering på benk igjen er et attraktivt alternativ, da veggplassering kan bli både upraktisk og vanskelig.

Fordeler med TV-benk

Det finnes både fordeler og ulemper med enten vegghengt TV eller en løsning med benk. Samtidig er det noen åpenbare fordeler med tv benk sammenlignet med vegghengt:

  • Det er enkelt å forandre plasseringen, selv hvis TV-en er gigantisk. Det er vanskelig eller umulig på vegg.
  • Det er enklere å plassere ledninger pent. Det finnes mange smarte kabelkanaler til veggplassering, men det er alltid enklere å bare sette TV-en på en benk.
  • En TV-benk legger til rette for oppbevaring av både dekoder, spillemaskiner, rutere og andre duppeditter. DVD- og VHS-spillere har forlatt stuene for lenge siden, men det betyr ikke at alt er trådløst.

Sikre og stabile løsninger for barnefamilier

Nye foreldre vil oppleve helt nye problemstillinger når det gjelder skarpe kanter, ting som kan falle ned og skuffer der små barnefingre kan komme i klem. Det gjelder selvfølgelig også TV-benken, så pass på å velge et alternativ som lar deg barnesikre så godt det lar seg gjøre.

Hjørner kan alltid sikres med egne knotter, og skuffer kan lukkes med egne barnesikringstilbehør. Det aller mest kritiske punktet er sannsynligvis selve TV-en. Store flatskjermer er likevel relativt lette, så tenk over plasseringen på benken. Helst bør TV-en stå en god bit inn på benken, slik at risikoen for at den kan velte minimeres. Høyden til benken er selvfølgelig også en faktor, det finnes høye eller veggmonterte benker som gjør at TV-en er plassert langt unna nysgjerrige barnefingre.

Ta en titt utvalget av TV-benker i dag, slik at du finner en optimal benk for akkurat din familie.