Velg en side

Pappaperm i norske sommeren kan være nydelig, med mange timer ute sammen med barnet, men mange mener at at sommeren dessverre også er alt for kort. Det betyr dessuten at både balkonger, terrasser og andre uteplasser raskt blir forlatt når den kalde og mørke tiden begynner å nærme seg. Det er leit, og det er mulig å utvide brukstiden til uteplassen betydelig med en Solamagic terrassevarmer av høy kvalitet, det er en enkel investering som kan gi mye kvalitetstid og kos.

Fast montert, bevegelig eller innebygget løsning

Det finnes mange forskjellige terrassevarmere å velge mellom, for en pappa som skal varme seg selv og barnet sitt, og det kan lønne seg å tenke igjennom egne behov og preferanser. Det er selvfølgelig enkelt å kjøpe en frittstående enhet, som bare trenger å kobles til strøm. Fleksibiliteten er den store styrken til slike gulvmodeller.

Samtidig er de klassiske vegg- eller takmonterte terrassevarmerne også gode alternativer, som gir et ryddig inntrykk og optimal plassering av varmekilden. Smart plassering gjør at varmelampen kan dekke et stort område.

Dessuten finnes det også eksklusive innebygde løsninger. Det betyr at terrassevarmeren bygges inn i taket, på samme måte som for eksempel downlights. En slik løsning kan være et spennende alternativ i forbindelse med nybygg eller oppussing.

Velg kvalitet, og strøm istedenfor gass

Det lønner seg å velge kvalitet, det gjelder også i forbindelse med terrassevarmere. Husk at varmelampen monteres utendørs, og eksponeres for store temperaturskiftninger, vær og vind. Velg derfor en kvalitetsleverandør som lager produktene sine med omhu.

Det er helt sikkert også mange som vurderer terrassevarmere med gass. Det kan fremstå som praktisk å benytte en gassbeholder, tilsvarende en gassdreven grill. Husk likevel på at du sjelden har grillen på i flere timer hver kveld, og en terrassevarmer kan bruke mye gass. Det betyr igjen at timekostnaden kan bli relativt høy sammenlignet med en elektrisk løsning.

Ta høyde for disse faktorene når du velger terrassevarmer, da vil du få mye glede og nytte av den i mange pappapermisjoner fremover.