Velg en side

Det å skulle gå over i pappapermisjon kan være svært utfordrende for de aller fleste. For noen blir det veldig mye mer å gjøre og for andre så blir det plutselig veldig mye tid til overs for å finne på noe. Dette kan uansett være skikkelig utfordrende for enkelte og hvis du trenger noe å gjøre i din permisjon så har vi funnet noen gode tips til deg.

Et barn har gjerne normalt 2-3 perioder på dagen når de skal sove, dette er gjerne tid man må slå ihjel. Hvis man ikke klarer å klokke inn litt sårt trengt søvn selv først så er dette normalt rundt 2-3 timer om dagen. Så her er våre beste tips til hva du kan gjøre i pappapermisjonen når barnet sover:

Vaske

Det er ingenting som gir bedre avkastning enn «happy wife – happy life». Selv om vi har full forståelse og egen-erfaring fra at dette ikke er like lett. Et godt tips kan være om du bruker den første sovepausen til barnet for å rydde. Deretter så kan du nyte det og ikke minst overraske din bedre halvdel med et ryddig hus.

Bake

Pappapermisjonen er en utmerket tid å lære seg å bake. Du har tid til å bake og ikke minst til å nyte bakverket. Du finner noen veldig gode oppskrifter på nettsiden til Tine for å komme i gang. Det kan være lurt å begynne med noen mindre oppskrifter til å begynne med og deretter avansere. Til slutt så vil du nok være en over gjennomsnittet god baker, med en vis risiko for en noe større mage.

Spille

Det er noen år til du trenger å bekymre deg over skjermtid og det betyr at du står fritt til å tilbringe tid med skjermen din. Nå har det kommet mange nye nettcasino, nye konsoller og ikke minst mange nye spill. Det er likevel viktig når du spiller at du sørger for å ha en god babycall og ikke minst spiller med full lyd. Dette kan være veldig fin avlastning for hjernen i en ellers dag som er fylt med plikter og kjærlighet.

Lese en bok

Dette er kanskje vårt beste tips og det vi anbefaler best. Ta med deg barnet på tur for å la det få en god søvn ute mens du konsumerer en god bok, eller en bok om bayer og sikkerhet, f.eks. om hvordan lage en babygrind. Det finnes ikke noe bedre for hjernen eller sjelen. Det er i tillegg så mange fine områder å utforske samtidig. Det er ikke ofte i livet man får tid til å ta med seg en bok ut i naturen for å nyte og pappapermisjonen er en utrolig fin tid for nettopp dette.

Som du sikkert skjønner så er det utrolig mye du kan bruke tiden din på nå som du har vært så heldig å få pappapermisjon. Veldig mange bruker mye tid på sofaen og foran TV`en, det er jo selvfølgelig helt greit. Det som er viktig å vite er at dette er en perfekt tid for å utforske verden sammen med barnet ditt og det er viktig at du sørger for å bruke denne tiden på deg selv samtidig.