Velg en side

Ormus er et omdiskutert emne innenfor helsefeltet. Tilhengere av ormus hevder at det kan ha en rekke helsefordeler, inkludert å øke energi, redusere stress, forbedre søvnkvalitet, styrke immunforsvaret, og øke mental klarhet. Ormus har også blitt hevdet å ha spirituelle egenskaper, og noen praksiser innebærer bruk av ormus for å øke bevisstheten og styrke åndelige erfaringer.

Så hvordan lager du ormus?

Det finnes forskjellige metoder for å lage ormus, men ingen av dem er vitenskapelig anerkjente og dokumenterte prosesser. Noen av metodene som brukes for å lage ormus inkluderer:

  1. Solhøsting: Denne metoden innebærer å samle sjøvann i en gjennomsiktig beholder og la den stå i solen i flere timer. Dette skal føre til at ormus-elementene skilles ut fra vannet og samler seg på toppen.
  2. Syre-base-ekstraksjon: Denne metoden innebærer å blande sjøvann med en syre, for eksempel saltsyre, og deretter blande det med en base, for eksempel natron eller kaliumhydroksid. Dette skal føre til at ormus-elementene blir separert fra vannet og samler seg på bunnen.
  3. Elektrolyse: Denne metoden innebærer å sende en elektrisk strøm gjennom sjøvannet for å separere ormus-elementene fra vannet.