Velg en side

Det høres sikkert ut som en klisje og noe de fleste aldri kunne tenke seg til. Men det å starte en pappablogg kan jo være kjempemoro. For det første må man lære seg å lage en blogg. Det finnes utallige plattformer som tilbyr å hjelpe til med å sette opp blogger og hjemmesider både gratis og mot et gebyr. Det som er fint med pappablogg er at man lager et lite minne for deg og dine. I tillegg får man mye ny kunnskap og kan utvikle det til senere å bli noe enda større. Det er mange som kan leve av å skrive på bloggen sin, og ettersom mange sliter med arbeidsledighet og nedgangstider, kan bloggen være med på å snu en dårlig tendens.

Man trenger ikke å ha veldig stor kunnskap om data og internett for å lage en blogg. Det viktigste er at man har nye ting å skrive om, slik at ikke bloggen stopper opp. Folk som følger deg vil gjerne ha nye informasjon jevnlig.

Starte blogg

En blogg bør ha et hovedtema, og med pappabloggen har man jo alt man trenger for å begynne. Å skrive er enklere enn det man tror, og det er ingen grenser for hva man kan skrive om. Det er egentlig bare å sette seg ned og begynne å skrive. Det kan likevel være smart å ha skrevet en del sider før man legger det ut, slik at man har noe å starte med. Da kan man lage nye tema etter hvert som de dukker opp, og legge ut bilder etter som man opplever nye ting. Det som er bra med en blogg er at man kan få mange innspill til hvordan man løser ting og kanskje få nye venner. Mange er interessert i hva andre gjør og søker ofte på internett for å få gode ideer.

Når nå hovedtemaet er pappapermisjon er det uendelig mange undertema man kan skrive om. Det kan være en artikkel om barnevogner. Eller man kan skrive om barnemat, bleier, klær også videre. En tråd kan følge disse temaene og en annen tråd kan følge den normale utviklingen, hvor barnet er bitte lite, til det vokser og blir større. Man legger ut bilder som man selv ønsker, og lager et design som man selv synes er kult.

Mange pappablogger

Det finnes allerede mange pappablogger eller blogger som handler om foreldre og barn. Det er nok noe som er i tiden, og noe som både er givende og spennende å holde på med. Man trenger ikke ha noe spesiell internettkunnskap for å holde på med en blogg. Det viktigste er at man liker å holde på med det, og at det ikke tar all tiden. Det er jo tross alt barnet man skal være med. Noen av de mest kjente pappabloggene i Norge er:

Det er lett å se at ord som fenger er lurt å bruke. Ord som super, vidunder og hjerte er alle positive uttrykk. I sammenheng med pappa eller far vil en blogg om far og barn kunne bli en suksess på lik linje med disse eksemplene.

Hvis man synes pappablogg høres spennende ut og er noe man har lyst å starte med, er det mange plattformer man kan bruke.

Det å skrive en blogg, kan gi deg mange nye utfordringer og spennende muligheter, noe både du og barnet ditt kan nyte godt av i fremtiden. Så blogg i vei og finn ny inspirasjon for deg selv og andre.